Openlijk praten over problemen met geslachtsorganen is niet makkelijk en daarom kun je bij ons terecht voor alle gynaecologische problemen voor vrouwen en mannen. Weet je niet goed wat je met een vaginaal probleem moet doen, neem dan gerust contact met ons op om je verder te helpen.
Vaginale infectie
Bij een vaginale infectie is de zuurtegraad van de vagina verstoord door schimmels of bacteriën. De veroorzakers van een vaginale infectie zijn vaak de bacteriële vaginose en de schimmelinfectie candida albicans. Je kunt een vaginale aandoening herkennen aan een slecht ruikende, overvloedige of anders gekleurde vaginale afscheiding, opgezwollen en rode schaamlippen, irritatie van de vagina, vaker plassen dan normaal en een pijnlijke vulva.
Als de vaginale infectie wordt veroorzaakt door een schimmel (candida albicans) wordt de infectie behandeld met een antischimmelmiddel.
Heb je last van vaginale irritaties dan koop je bij ons online iso-Betadine. Dit wordt ook wel een breed spectrum ontsmettingsmiddel genoemd omdat het alle microben doodt (bacteriën, schimmels en virussen). Bij ons vind je nog veel meer producten om gynaecologische problemen op te lossen.
Premenstrueel syndroom
Bij het premenstrueel syndroom (ook wel aangeduid als PMS) krijg je lichamelijke en psychische klachten voordat je ongesteld wordt. Deze klachten uiten zich vooral in depressiviteit en een opgeblazen gevoel. Overige verschijnselen zijn snel boos worden en of gespannen zijn, pijn in de borsten en weinig energie hebben.
Alle meisjes en vrouwen die ongesteld worden kunnen PMS krijgen, maar bij vrouwen tussen de 35 en 45 jaar komt dit syndroom het meeste voor. De klachten kunnen zo erg zijn dat de dagelijkse dingen niet gedaan kunnen worden. Bij ons vind je diverse producten die het weer dragelijk maken om je dagelijkse routine te hervatten.
Nood-anticonceptiepil
Heb je onbeschermde gemeenschap gehad? Of is er iets misgegaan met een anticonceptiemethode? Dan is nood-anticonceptiepil een middel om alsnog een zwangerschap te voorkomen. Let wel: dit noodmiddel is dus géén vervanger van andere anticonceptiemethoden.
Deze pil, ook wel de morning-afterpil genoemd, werkt het best als je hem zo snel mogelijk inneemt nadat je onbeschermde seks hebt gehad. Hoe eerder de inname, hoe kleiner de kans op zwangerschap. Je neemt deze vorm van nood-anticonceptie binnen 3 of 5 dagen na de onbeschermde seks in, afhankelijk van het type dat je gebruikt.
Niet alleen voor gynaecologische problemen kun je bij ons terecht. Wij bieden een groot assortiment aan producten voor intieme hygiëne, seksualiteit en verzorging van de intieme zones. Heb je vragen dan kun je altijd terecht bij onze online apotheker. Wij helpen je graag verder, ook bij gevoelige kwesties.
Professioneel advies van onze apothekers
-
Persoonlijk advies
-
Chat live met onze apothekers
-
Erkende online apotheek
-
Verzending binnen EU
-
Apotheek sinds 1974