

Heerlijke pasta met een laag eiwit- en fenylalaninegehalte, speciaal geschikt voor de bereiding van verschillende gerechten die passen bij een eiwitarm dieet, zoals bij nierfalen of ziekten die veroorzaakt worden door aangeboren afwijkingen in de aminozuurstofwisseling (fenylketonurie).
Laag zoutgehalte.
Zuivelvrij, glutenvrij.
Kan sporen van soja bevatten.
(Voor een middelgrote portie)
- Doe ongeveer 100 gram pasta in 1 liter kokend water.
- Voeg 1 eetlepel olie en 1 theelepel zout (mag niet bij een natriumarm dieet) toe en roer.
- Kook tot de pasta gaar is, af en toe roeren.
- Serveer als soep of laat uitlekken en voeg een sausje toe.
Ingrediënten: Maïszetmeel, tapiocazetmeel, aardappelzetmeel, emulgator (E-471).
Persoonlijk advies
Chat live met onze apothekers
Erkende online apotheek
Verzending binnen EU
Apotheek sinds 1974